Taustakuvia eri väreissä pelihuoneen seinälle ja pelikoneeseen

Taustakuvia eri väreissä pelihuoneen seinälle ja pelikoneeseen

Taustakuvat ovat monelle gamerille erityisen tärkeitä. Oikein valittu taustakuva saa pelaajan pelimoodiin heti, kun koneen napsauttaa auki. Onneksi monenlaisia taustakuvia on tarjolla ihan ilmaiseksi, joten taustakuvaa voi vaihtaa tilanteen ja mielialan mukaan. Gamerin kannattaa kuitenkin panostaa myös pelihuoneensa seinien taustakuviin eli tapetteihin, jotta huoneessa on mukava olla ja jotta sen tunnelma auttaa keskittymään pelaamiseen. Löydät tämän artikkelin vinkkien avulla taustakuvia eri väreissä sekä pelihuoneesi tai -nurkkauksesi seinille että koneesi aloitusnäytölle pienellä vaivalla!

Taustakuvia eri väreissä pelihuoneesi seinille

Löydät taustakuvia eri väreissä näppärästi Kotitapetilta. Kotitapetti on nimensä mukaisesti tapetteihin erikoistunut verkkokauppa ja tilatessasi pelihuoneesi tai -nurkkauksesi tapetit verkosta, säästät aikaa sekä usein myös rahaa – puhumattakaan siitä vaivannäöstä, jonka säästät verrattuna tapetteja myyvien liikkeiden kiertelyyn ja juuri sen oikean tapetin metsästykseen.

Voit etsiä pelihuoneeseesi tai -nurkkaukseesi sopivaa tapettia esimerkiksi toivomasi kuvion tai tyylin perusteella. Toki voit selata erilaisia tapettivaihtoehtoja myös tapetin värin perusteella. Tässä vaiheessa kannattaa miettiä, millaisen tunnelman haluat pelihuoneeseesi. Esimerkiksi vihreän tapetin on todettu toimivan rauhoittavalla tavalla, kun taas keltaisella tapetilla voi olla aivan päinvastainen vaikutus. Kannattaa siis miettiä, millaista boostausta juuri sinä pelaamiseesi tarvitset – tarvitsetko rauhoittavaa vihreää auttamaan sinua pelaamiseen keskittymisessä vai haluatko keltaisen tuomaa lisäenergiaa vai olisiko jokin aivan toinen väri sittenkin paras valinta juuri sinulle?

Voit myös teettää toivomasi tapetin valitsemastasi valokuvasta tai valita jonkin valmiin näyttävän valokuvatapetin pelihuoneesi tai -nurkkauksesi seinälle. Jos suosit pelihuoneesi seinissä mieluummin maalipintaa, voit tuoda seinälle näyttävyyttä Kotitapetilta löytyvillä upeilla julisteilla. Julisteita löytyy pikkurahalla ja ne on erityisen helppo vaihtaa pelimoodin mukaan. Hanki esimerkiksi juliste, joka julistaa ”Don’t overthink it, just let it GO!” boostaamaan sinut parhaaseen mahdolliseen pelivireeseen silloinkin, kun sinulla on taipumusta peliliikkeiden ylianalysointiin.

Taustakuvia eri väreissä pelikoneeseen

Taustakuvia eri väreissä löytyy pelikoneeseen hyvin monenlaisten palveluiden kautta – ja mikä parasta, monet näistä taustakuvista ovat maksuttomia! Voit käyttää pelikoneesi taustakuvana myös itse ottamaasi valokuvaa, jos lataat sen ensin koneellesi. Ehkäpä sinulla on jokin pelaamiseen liittyvä tärkeä muisto, josta tulit ottaneeksi erityisen onnistuneen valokuvan ja jota haluaisit käyttää pelikoneesi taustakuvana? Kuva voi liittyä esimerkiksi tärkeään e-sport-tapahtumaan, josta sinulle jäi hyviä muistoja. Tällaiset muistot auttavat sinua jatkamaan pelaamista silloinkin, kun tunnet olevasi umpikujassa etkä oikein tiedä, mihin suuntaan sinun kannattaisi lähteä kehittämään osaamistasi.

Comments are closed.
lighthouse